ποιοι είμαστε

ποιοι είμαστε

Πίσω στο 2005 οραματιστήκαμε έναν πιο πολύχρωμο κόσμο. Ένας κόσμος που η μηχανική έχει πολλά να προσφέρει, αρκεί να προχωράς μπροστά, αρκεί να υπεραποδίδεις συνεχώς. Γεννήσαμε αυτό το όραμα και το ονομάσαμε με τρόπο ώστε να υπενθυμίζουμε πάντα την ανάγκη να «πάμε το παραπάνω μίλι».

Από τότε που δεσμευόμαστε να "κάνουμε το παραπάνω μίλι", προωθώντας τη βιωσιμότητα και την ανθεκτικότητα στα τεχνικά έργα. Με την επίλυση σύνθετων προβλημάτων και την υιοθέτηση καινοτόμων πρακτικών. Επενδύοντας σε λογισμικό υψηλής τεχνολογίας και εξοπλισμό δοκιμών. Επεκτείνοντας το γνωστικό μας κεφάλαιο και ενδυναμώνοντας το ανθρώπινο δυναμικό μας.

Σήμερα, η extra mile είναι μια εταιρεία μηχανικών που προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες, σχεδιασμό και επίβλεψη έργων υποδομής, κτιρίων, βιομηχανικών και ενεργειακών έργων. Το πελατολόγιο της περιλαμβάνει εργολάβους, διαχειριστές εγκαταστάσεων και χειριστές, τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, δικηγορικά γραφεία και επενδυτές, εγχώριους και διεθνείς.

Η συναρπαστική μας πορεία μέχρι τώρα μάς έχει προσφέρει το συντριπτικό ότι κάθε ορόσημο έχει χρωματίσει πιο έντονα τον κόσμο μας.